Eindelijk lijkt er dan een beslissing te zijn genomen over het verstrekken van de provinciale subsidie naar de bouw van een kunstijsbaan in Drenthe. Zeer waarschijnlijk kunnen we in 2019 gebruik maken van de nieuwe kunstijsbaan voor Drenthe in Hoogeveen!

Echter tot die tijd zullen we net als afgelopen seizoen gaan trainen in Enschede. Het afgelopen seizoen is dit goed bevallen en we willen dit dan ook op dezelfde manier voortzetten.
Op 30 september a.s. gaat de IJsbaan in Enschede open voor komend winterseizoen. Wij zullen op maandag 9 oktober starten met trainen op de IJsbaan Twente.

Heb je afgelopen seizoen niet meegetraind, maar lijkt het je wel leuk om komend seizoen mee te trainen, geef je dan z.s.m. op via houstreek@gmail.com.

Alle schaatsers van afgelopen seizoen zullen we in ieder geval indelen. Mocht je dit seizoen niet van de partij zijn, laat dit dan z.s.m. weten.

We trimmen tot en met maandag 12 maart. Op 25 december en 1 januari trimmen we niet.

Let op: Met ingang van het nieuwe seizoen is het dragen van een helm voor leden van Hou Streek tijdens trainingsuren verplicht!

Voor meer informatie kijk op deze site.