Maandagavond heeft Hou Streek het skeelerseizoen afgesloten. Dit werd met de jeugd gedaan bij de Combibaan in Gramsbergen. Voor iedere deelnemer had hoofdtrainer Johan van Schie een motiverend woordje en kreeg een ieder een prachtig diploma met daarop de tijden die tijdens de Onderlinge Wedstrijden zijn gereden. Hieraan was goed te zien dat trainen werkt, want veel tijden werden in de loop van het seizoen steeds beter! Daarna werden er mooie bekers uitgereikt aan de snelste rijders per leeftijdsgroep:

Groep 1: 1 Lotus, 2 Nils, 3 Joas, 4 Tim, 5 Stein

Groep 2: 1 Anouk, 2 Niels, 3 Roelof

Groep 3: 1 Lars, 2 Niels, 3 Mick, 4 Jorieke, 5 Lilian

Uiteindelijk werd bekend gemaakt wie de pechprijs, de Kromme Skeeler, heeft verdiend. Dit jaar ging de twijfelachtige eer naar Mick die ongeveer halverwege het seizoen zwaar ten val kwam waardoor hij onder de schaafwonden huiswaarts keerde.

Nadat iedereen ook nog eens wat lekkers kreeg van Hilly, zijn de aanwezige skeeleraars gezamenlijk op de foto gegaan op de Combibaan die helaas véél te nat was om nog een training op te geven. Dit was ook de reden waarom de volwassenen deze avond helaas geen training meer gehad hebben. Het nieuwe skeelerseizoen begint weer op 26 maart 2018.