Nederland is een schaatsland!

Natuurijs is het ultieme, daar droomt elke schaatsliefhebber van. Hoe kouder, hoe mooier. Als het vriest loopt heel Nederland ‘warm’. Natuurijs wordt helaas steeds schaarser. Door de komst van kunstijsbanen kan er toch worden geschaatst. Hou Streek maakt gebruik van de kunstijsbaan ‘IJsbaan Twente’ in Enschede.

Voor alle leeftijdsgroepen, voor alle wensen qua training en voor elk niveau is er een mogelijkheid om via Hou Streek te gaan schaatsen.

Onder leiding van een deskundige trainer kun je wekelijks werken aan je schaatstechniek, bochtentechniek en snelheid. Er wordt getraind in verschillende groepen en op basis van je eigen schaatsniveau.

Je zult ervan versteld staan hoeveel vooruitgang je kunt maken in je schaatstechniek door een seizoen lang mee te trainen. Ongeacht hoe oud je bent!

Tijdens het schaatsen bij Hou Streek is het dragen van handschoenen en een goedgekeurde schaatshelm verplicht.

Het bezoeken van de trainingen doen we met eigen vervoer, maar we proberen zoveel mogelijk samen te rijden waarbij er om beurt gereden kan worden.

In geval van natuurijs wordt er op een natuurijsbaan getraind. Wanneer mogelijk maken we in dit geval gebruik van de thuisbaan op sportpark De Boshoek.

 

 

Ik wil lid worden