Wil jij ook leren skeeleren?

Schaats je in de winter en wil je ook in de zomer trainen? Of wil je gewoon lekker sporten en plezier hebben? Dat kan bij Hou Streek.

We trainen iedere maandag- en donderdagavond, bij goed weer, op de skeelerbaan van ijsvereniging “Ons Genoegen” in Gramsbergen. Regent het een keer dan is er een alternatieve training met bijvoorbeeld hardlopen en oefeningen voor kracht en co√∂rdinatie.

Er zijn trainingen voor beginners, recreanten en wedstrijdrijders. De beginners leren de basistechnieken zoals remmen, draaien en vallen. In de gevorderde groepen wordt er meer geoefend op de verdergaande technieken, zoals houding en afzet.

Wil je meedoen? Dan moet je in het bezit zijn van eigen skeelers, helm en polsbescherming. Het dragen van deze bescherming is verplicht; elleboog- en kniebeschermers zijn, zeker als je net begint, aan te bevelen. Kom gerust een keertje langs om een training te proberen!

Tijdens de trainingen is het clubgebouw van ijsvereniging “Ons Genoegen” geopend en is het mogelijk om koffie, thee e.d. te kopen. Vraag hier gerust naar, bv als je zit te wachten!

Ik wil lid worden
clubkleding_hou_streek