Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook in 2017 de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt € 125.000 beschikbaar om te verdelen via de ledenstemmen en nog eens € 25.000 voor de bonusprijzen! Ook Hou Streek Schaats- en skeelervereniging doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 1 t/m 17 maart 2017 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Hou Streek Schaats- en skeelervereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
De prachtige skeelertocht “Sallandse Grenstocht” moet mogelijk blijven. Deze tocht voert door het grensgebied van Hardenberg en zelfs óver de grens met Duitsland. Een voor Nederland unieke tocht die deelnemers trekt uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Hou Streek Schaats- en skeelervereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/vvs.

Bedankt voor jouw steun!