Zaterdag 12 maart was het zover.

Met ouders en begeleiders in totaal 43 personen vertrok “Hou Streek” naar de IJsbaan Twente in Enschede. En wat is het een mooi gezicht al die HouStrekers op het ijs. Na een middag vol schaatsplezier werd de middag afgesloten onder het genot van een snack en wat drinken. Tijdens de bijeenkomst werden de clubkampioenen gehuldigd. Zij namen deel aan verschillende wedstrijden o.a. op de thuisbaan van Hou Streek in Assen. Dit keer mochten de prijswinnaars een mooie beker in ontvangst nemen.
Bij de junioren c werd Jochem Posthumus 1ste en Lars Woelders 2de , bij de oudste pupillen werd bij de dames Anouk Schoemaker 1ste en bij de heren Gijs Posthumus 1ste en Mick Vrieling 2de , bij de jongste pupillen werd bij de dames Elise Timmerman 1ste en bij de heren Roelof Timmerman 1ste en Joram Leideman 2de. Tenslotte hadden we bij de toerijders een volledig podium met als 1ste Roelof Kisteman, 2de Bert Assen en 3e Roelof Vrieling.
Normaal wordt ook op de afsluitingsmiddag de ”schieve schaats” uitgereikt aan de pechvogel van het seizoen. Na een mooi verhaal van Henk Kleinjan, kwamen we tot de conclusie dat er gelukkig geen pechvogel was die recht had op de “schieve Schaats”
Na afloop ging iedereen voldaan en klaar voor het skeeler/fiets seizoen naar huis.

Bekijk hier de foto’s